Thursday, January 11, 2018

Ryssäläinen juristi sauli niinistö kehtasi kritisoida Jussi Halla-ahoa naurettavasta "kansankiihotustuomiosta" eli muutamasta päiväsakosta, minkä sai kummasteltuaan Seppo Lehdon vastaavaa vankeustuomiota kansankiihotuksesta

Ryssäläinen juristi sauli niinistö kehtasi kritisoida Jussi Halla-ahoa naurettavasta "kansankiihotustuomiosta" eli muutamasta päiväsakosta, minkä sai kummasteltuaan Seppo Lehdon vastaavaa vankeustuomiota kansankiihotuksesta

Joten on aika muistuttaa mistä on kyse maahanmuutossa ja islamissa?

Seppo Lehto historioitsija ja ryssäläisten demlaviranomaisten oikeusmurhan uhri

PS: Laura Huhtasaari presidentiksi 2018 vastaiskuna demlaloisille vastaehdokkainaan

-------------

Muhammedin profetia järkyttää Tanskanmaalla: miksi valtamedia vaikenee

  • Masjid Al-Faruq Kööpenhaminassa (kuva moskeijan Facebook-sivulta).
Muhammedin antisemitistisen opetuksen julistaminen kööpenhaminalaisessa moskeijassa on aiheuttanut järkytystä Tanskanmaalla. – Mutta Suomenmaalla ollaan asiasta hiljaa. Mitä nyt tuomitaan vihapuheesta tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sellaisia, jotka kertovat epämiellyttävistä tosiasioista. 
Tanskassa todelliseen vihapuheeseen havahduttiin – yks kaks yllättäen – sen jälkeen kun tieto perjantaisaarnan sisällöstä tuli julki verkossa (on-line). Videoidussa saarnassaan imaami Mundhir Abdallah resitoi hadithia, jossa on Muhammedin profetia. Siinä tämän uskotaan vaativan taistelemaan juutalaisia vastaan ja tappamaan heidät.
Hadith on perimätietoa Muhammedin elämästä, teoista ja sanoista. Ne hadithit, jotka Muhammed on lausunut profeettana, ovat useimmille muslimeille normatiivisia.
Imaamin resitoimassa hadithin jakeessa Muhammed opettaa: "Tuomiopäivä ei tule ennen kuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan ja tappavat heidät." Lisäksi imaami julisti: "profeetta Muhammedin sanat täyttyvät".
Hän uhosi myös kalifaatin tulemista. Kalifaatti on teokratiaan perustuva islamilainen valtio, jota säännellään sharia-lain mukaisesti. Moskeijoilla – jollaista myös Helsinkiin jotkut edelleen kaavailevat – on tärkeä rooli islamin vallan levittämisessä. Koraanin mukaan moskeijan alue näet kuuluu muslimien Allah-jumalalle pysyvästi. Siis aina tuomiopäivään asti minne ikinä maailmassa sellainen kerran tullut. Moskeija ei ole pelkkä rukouspaikka, jossa resitoidaan koraania ja hadithia. Se on muslimiyhteisön ja islamin opetuksen keskus, jossa jaetaan oikeutta sharia-lain mukaan. Eli vähän kuin muslimien käräjäsali, perheneuvola, eduskunta ja hallitus yhdessä. Mutta ilman länsimaista demokratiaa.
Islamin mukaan kalifaatin toteuttaminen on osa jihadia, joka yhdistää muslimivaltiot ja "vapauttaa" al-Aqsa-moskeijan. Al-Aqsa sijaitsee Temppelivuorella Jerusalemissa ja on tällä hetkellä Israelin valvonnassa. Islamin mukaan Muhammed olisi jättänyt kallioon jalanjälkensä pysähtyessään moskeijassa ennen kohoamistaan siivekkäällä hevosella taivaaseen. Joka haluaa uskotella, että jihad, joka islamissa liittyy muslimivaltiot yhdistävään kalifaattiin, tarkoittaakin henkistä kilvoittelua, aloittakoon käännyttämisen omalle kannalleen noin 1,6 miljardista muslimista, joista valtaosa asuu muslimismaissa.
Videolla imaami nähdään puhumassa Kööpenhaminan Al-Faruqin moskeijassa. Hänen selkänsä takana on samantyyppinen musta lippu, joita on nähty terroristiryhmien, kuten Al-Qaidan ja Isisin, käyttämänä. Moskeijan levittämästä videoaineistosta voi päätellä, että muslimiyhteisöllä on yhteinen vihollinen valtamedian kanssa: Yhdysvaltain presidentti Donald Trump
Imaamin perjaintaisaarnasta tehtiin ilmoitus poliisille. Paikallisen juutalaisyhteisön lisäksi myös vasemmisto- ja libeeraalipoliitikkoja oli huolestunut asiasta. Tanskalaisia tieto on järkyttänyt.
Olisikohan Suomessa aika havahtua todellisuuteen – ennen kuin on liian myöhäistä? Valtamediassa islamista levitetään harhaanjohtavasti mielikuvaa, joka on enemmän hurskasta toiveajattelua kuin totuudellista uutisointia. Joidenkin asiantuntijoiden mielestä islam-propaganda johtuisi siitä, että islamistit ovat jo soluttautuneet mediaan. – En tiedä. Voi olla niinkin.
Valtamedian kyvyttömyys käsitellä islamia totuudellisesti johtunee kuitenkin ensisijaisesti siitä, että on omaksuttu vääristynyt suvaitsevaisuuskäsitys. Sen mukaan on rasistista tai muuten väärin raportoida tosiasioista, jotka voivat loukata jonkun vähemmistön mielipiteitä. Avointa ja vapaata tiedonvälistystä rajoittaa niin sanottu poliittisen korrektiuden vaatimus.
Vähemmistön kannalta kielteisen – mutta totuudellisen – tiedon esittämisen estää uhka siitä, että tiedon levittäjää voidaan syyttää vihapuheesta tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Islamin kohdalla syytearsenaaliin on lisätty myös uskonrauhan rikkominen.
Tällainen suvaitsevaisuuskäsitteen vääristyminen on erittäin vaarallinen harhakäsitys. Levitessään se näet tuhoaa klassisen liberalismin mukaisen sanan- ja mielipiteenvapauden, mikä taas on länsimaisen demokratian toimivuuden perusedellytys. Näin toimiessaan valtamedia lyhytnäköisesti nakertaa paitsi omaa uskottavuuttaan myös oman olemassa olonsa perusteita.
Tämän oivaltamiseen ei tarvita yliopistotutkintoja. Peruskoulupohjalla ja terveen järjen käytöllä pääsee pitkälle. Luotettavaa tietoa löytyy yllin kyllin.
Petteri Hiienkoski

Lähteitä ja lisätietoja

-----

------